четвер, 30 червня 2016 р.

Джгут "Мідь-2"

Яскравий і динамічний джгутик з чеського і японського бісеру
"Мідь" можна глянути ТУТ 

остання творча новинка цього місяця.

Планую на ці вихідні засісти за творчі плани, позавершувати весняні замовлення, фотографувати і розпочати літні  новинки, котрі довелось відкласти.
Отакі то справи ))


пʼятницю, 24 червня 2016 р.

Джгут "Ягідна м'ята"

Яскравий орнаментних джгутик зв'язаний з японського бісеру TOHO. 
Схема авторська. 

Ягідний колір помірно яскравий, ніжний м'ятний додає свіжості, а чорні лінії підкреслюють красу ягідного і м'ятного бісеру. 

Дуже складно фотографувався джгут, перепрошую за якість фото.
Це якраз той варіант, коли потрібно особливу та яскраву прикрасу, проте таку, щоб лише доповнювала ваш образ. Я би такий джгутик носила під пастельний або інший спокійний колір + ягідна помада або блиск (я доречі таким блиском/ліком для нігтів  користуюсь, дуже люблю ягідні губки і нігтики)



пʼятницю, 17 червня 2016 р.

«Камелія. Вінтажна історія»

Цю кольєшичку повністю можна оцінити лише вживу.
Практично вся прикраса плетена із матового бісеру із різними ефектами, котрі дозволили зробити кольє особливим та чарівним.
Ця кольорова гамма дуже мені близька, тому приміряючи цю прикрасу я майже думала про те, що вона для мене))).
Прикраса дуже гарно сидить на шийці, тому у ній можна танцювати і комфортно себе почувати. За поради дякую Ксюші Бортняк, спасибі, що ділишся секретами своїх творінь))
Скажу чесно, ця річ з тих, котрі потребують певного настрою і багато вільного часу. Тому, я продовжуватиму колекцію моїх Камелій, проте їх буде не так вже й багато. І, звісно, майстер сподіваюсь і для себе створити таку красу. Хоча, на меті є одне незвичне поєднання. Проте, час втілення наразі невідомий.